Uluslararası Yayınevi BelgelerimizBelgeler Gizle
PA Paradigma Akademi, uluslararası bir yayınevidir. Ayrıntılı bilgi...
kalp Created with Sketch.

Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Türkiye’de Medya ve İletişim

Çoğunluğu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İletişim Fakültesi Öğretim Üyeleri’nden oluşan akademisyenlerce “Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Türkiye’de Medya ve İletişim” teması ile hazırlanan bu kitap, gazeteden sinemaya, sinemadan sosyal medyaya farklı iletişim mecralarını irdelemiş; kadın, gözetim, demokrasi, kimlik, imaj ve emek gibi birçok soruna ışık tutmaya çalışmıştır.
Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Türkiye’de Medya ve İletişim” teması ile hazırlanan bu kitabın yazarları düşüncelerini, alanla ilgili çalışmalarını farklı bakış açılarıyla aktarmış, gazeteden sinemaya, sinemadan sosyal medyaya farklı iletişim mecralarını irdelemiş; sosyal medya hukuku, toplumsal cinsiyet, kadın, gözetim, iktidar, demokrasi, kimlik, imaj ve emek gibi birçok soruna ışık tutmaya çalışmıştır. Kitabın hazırlanış sürecinde desteğini esirgemeyen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi yönetici ve akademisyenlerine teşekkürlerimizi sunar, kitabın okuyucuların düşün dünyasına ve bilgi birikimine katkı sunmasını dileriz.

Yayınevi

Türü

,

Yazar/Editör

,

Basım Dili

Basım Yılı

Sayfa Sayısı

228

ISBN No

9786256714502

"Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Türkiye’de Medya ve İletişim" adlı kitabı cihazınıza .pdf formatında indirmek için tıklayınız
Sayfa: /
betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet