Uluslararası Yayınevi BelgelerimizBelgeler Gizle
PA Paradigma Akademi, uluslararası bir yayınevidir. Ayrıntılı bilgi...
kalp Created with Sketch.

Sınıf Yönetimi

Stok Kodu: 9786054393244

130.00 

Stok kodu: 9786054393244

Öğretmenlik mesleğine yeni başlayan öğretmenlerin ve hatta meslekteki deneyimli öğretmenlerin karşılaştıkları en büyük sorunlardan biri, sınıfı etkili bir şekilde yönetmektir. Bu elinizdeki kitap, mesleğin içinden gelmiş deneyimli öğretmenlerin uygulama bilgisinden yararlanarak ve alanında kuramsal çalışmaları devam ettiren üretken bilim insanlarının katkılarıyla hazırlanmıştır.

Sınıf Yönetimi kitabı 11 bölümden oluşmaktadır. Bu bölümlerde, sınıf yönetiminin temel ögeleri, sınıf yönetimini etkileyen sosyal ve psikolojik etmenler, öğrenme ortamında fiziksel düzeni oluşturma, sınıf içi disiplin modelleri, sınıf içi iletişim ve etkileşimin önemi, sınıfta öğrenme zamanının yönetimi, sınıfta etki eden çevresel ögeler ve velileri sürece dahil etme, sınıf içi öğretim etkinliklerinin etkili ve verimli yönetimi, istenmeyen davranışlarla mücadele etme yolları, öğrencileri dersin amaçlarına güdüleme ve sınıfta özel eğitim gerektiren öğrencilerin yönetimi konuları ele alınmıştır.

Öğretmen adaylarına, stajyer öğretmenlere ve meslek yaşamını devam ettiren öğretmenlere katkı sağlaması amacıyla bu kitabın hazırlamasına farklı üniversitelerden katılarak katkı sağlayan yazarlara teşekkür ederim.

Okumanızdan zevk almanız dileğiyle…

Yayınevi

Yazar/Editör

Basım Yılı

Kağıt Cinsi

1. Hamur

En x Boy (cm)

16×23,5

Sayfa Sayısı

264

Basım Dili

betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet