Uluslararası Yayınevi BelgelerimizBelgeler Gizle
PA Paradigma Akademi, uluslararası bir yayınevidir. Ayrıntılı bilgi...
kalp Created with Sketch.

Çağdaş Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar

Stok Kodu: 9786054393752

220.00 

Stok kodu: 9786054393752

…Küresel rekabetin çok yoğun olarak hissedildiği günümüz dünyasında ise, tüketicilerin istek ve ihtiyaçlarını hızlı değişim işletmeleri yeni arayışlara yöneltmiştir. İşletmeler pazarlama stratejilerini belirlerken etkin, verimli, dikkat çekici, ayırt edici ve özellikle tüketici zihninde farklılık oluşturacak mesajlara yoğunlaşmışlardır. Teknolojideki hızlı değişim ve internetin hayatımıza girmesi ile birlikte tüketiciler tek tuşla, ürünler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmakta, kıyaslama yaparak daha bilinçli hale gelmekte ve sonucunda kendilerini etkileyen markalara yönelmektedir.

Rekabet savaşlarının yaşandığı bu ortamda yöneticilerin çağdaş pazarlamada çok önemli yeri olan yeni yaklaşımları işletme politikalarına almaları ile hem tüketicileri memnun etme noktasında, hem de rekabet gücü kazanabilme noktasında büyük katkılar sağlayacağı düşünülmektedir.

Bu kitap, başarıya susamış, yoğun rekabet ortamında etkin pazarlama stratejisini belirlemek isteyen ve pazarlama açısından yeterince fikir üretemeyen iş dünyasına, sürekli kendilerini yenileyerek bilgi dağarcıklarını zenginleştirme düşüncesinde olan lisan ve lisansüstü düzeyde öğrenim gören öğrencilere ve araştırmacılara yön göstermede büyük katkı sağlayacaktır.

Yayınevi

Yazar/Editör

,

Basım Yılı

Basım Tarihi

Haziran 2015

Kağıt Cinsi

2. Hamur

En x Boy (cm)

16×24

Sayfa Sayısı

348

Basım Dili

betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet