Uluslararası Yayınevi BelgelerimizBelgeler Gizle
PA Paradigma Akademi, uluslararası bir yayınevidir. Ayrıntılı bilgi...
kalp Created with Sketch.

İnovasyon ve Fikir Kaynağı Olarak Yönlendiren Kullanıcılar

Stok Kodu: 9786055193430

210.00 

Stok kodu: 9786055193430

İş dünyasında rekabet eden tüm şirketler, gücün yenilikten geldiğini öngörmekte ve şirketlerinin inovasyon kapasitelerinin artabilmesi için en uygun yöntemleri örgütün rutin işleyişi içine yerleştirmek için çabalamaktadır. Rekabetin anahtarı olarak nitelendirilebilecek inovasyon, çok farklı fikir kaynaklarından gelebilmektedir. Şirketler, bu farklı fikir kaynaklarını tespit etmek ve onlardan faydalanmak için elinden gelen gayreti göstermelidir.

Bu kitap inovasyon ve inovasyonun fikir kaynaklarından kullanıcıları temel alarak okuyucuları bilgilendirme amacını taşımaktadır.

Birinci bölümde, genel itibariyle inovasyon, inovasyon türleri ve kaynaklarını irdelenmiştir.

İkinci bölümde, inovasyon kaynağı olarak yönlendiren kullanıcılar açıklanmış ve bu kullanıcıların özellikleri ayrıntılı olarak verilmiştir.

Üçüncü bölümde, yönlendiren kullanıcıların fikir geliştirme süreci, yönlendiren kullanıcılar desteğiyle geliştirilen yeni ürünlerin performansları ele alınarak, daha önce yapılan çalışmalardan örnek verilmiştir.

Dördüncü bölümde, Türkiye’de yönlendiren kullanıcı özelliği taşıyan cerrahlar özelinde medikal sektörden şirketlerin ve medikal ürünlerin tüketicileri olan diğer cerrahların da dahil edildiği bir çalışmanın sonuçları paylaşılmıştır.

Bu çalışma, inovasyon konusundaki mevcut literatüre katkı sağlamanın yanında ülkemizde incelenmemiş olan yönlendiren kullanıcılar (lead users) kavramı ile ilgili ilk ayrıntılı çalışma özelliği de taşımaktadır.

Yayınevi

Yazar/Editör

Basım Yılı

Basım Tarihi

Eylül 2013

Kağıt Cinsi

2. Hamur

En x Boy (cm)

15,5×23,5

Sayfa Sayısı

178

Basım Dili

betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet