Uluslararası Yayınevi BelgelerimizBelgeler Gizle
PA Paradigma Akademi, uluslararası bir yayınevidir. Ayrıntılı bilgi...
kalp Created with Sketch.

Veritabanı İlkeleri ve Yönetim Sistemleri

Stok Kodu: 9786055193454

320.00 

Stok kodu: 9786055193454

Veri, günümüzdeki en değerli varlıktır. Elbette bu şekilde önemli bir varlığın güvenli bir ortamda saklanması kadar doğal bir şey olamaz. İçinde bulunduğumuz dijital çağda, veriler bilgisayar sistemlerindeki veritabanları içerisinde depolanmaktadır. Neredeyse en basit yazılımdan en karmaşık yazılıma kadar tüm sistemlerde veritabanından bahsetmek mümküdür. Elinizdeki kitap 5 bölüm halinde hazırlanmıştır.

Kitabın;

1. Bölümünde veritabanı hakkındaki genel kavramlardan ve veritabanı tasarımının nasıl yapılması gerektiğinden bahsedilmektedir.

2. Bölümde ofis ortamında ve küçük çaplı yazılımlarda kullanılabilen bir veritabanı yönetim sistemi olan ACCESS programının kullanımı anlatılmaktadır.

3. Bölümde ise veritabanının en önemli kavramlarından SQL dili hakkında bilgi verilmektedir.

4. Bölümde yazılım sektöründe kullanılan önemli veritabanı yönetim sistemlerinden SQL Server geniş olarak tanıtılmaktadır.

5. Bölümde ise özellikle orta ve geniş çaplı yazılım projelerinde çok fazla kullanılan Oracle veritabanı yönetim sistemi anlatılmaktadır.

Başlangıç ve orta seviyede yazılım geliştirenlere yönelik olarak hazırlanan kitap, bilgisayar programcılığı müfredatına uygun olarak tasarlanmıştır.

Yayınevi

Yazar/Editör

, , , ,

Basım Yılı

Basım Tarihi

Eylül 2013

Kağıt Cinsi

2. Hamur

En x Boy (cm)

16×23,5

Sayfa Sayısı

491

Basım Dili

betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet