Uluslararası Yayınevi BelgelerimizBelgeler Gizle
PA Paradigma Akademi, uluslararası bir yayınevidir. Ayrıntılı bilgi...
kalp Created with Sketch.

Kartvizitini Vermeyen Adam

Stok Kodu: 9786058454712

80.00 

Stok kodu: 9786058454712

“Bu kitapta pazarlamanın temel kavramları yaşanmış örneklerden yola çıkılarak hem yerel, hem küresel düzeyde anlatılıyor. Bu kitap iş hayatında kendi işini kurmaya özenenler için olduğu kadar, profesyonel hayatta çalışmak isteyen öğrenciler için de bir rehber niteliği taşıyor. Sadık Vural’ın genç yaşına sığdırdığı deneyimler, hayatındaki başarıların yanı sıra, başarısızlık konusundaki samimi örnekler, kitabı ve kitaptaki bilgileri hem anlamlı hem de inanılır kılıyor.”
– Acar Baltaş (Psikolog, Yazar)

“…Bu kitabın benim gibi yıllardır dünya pazarlarında savaşanlarla yolun başındaki genç girişimcilere ayrı ayrı tecrübe ve inovasyon kazandıracağına inanıyorum.”
– Şefik Çerçioğlu (Jantsa Yönetim Kurulu Başkanı)

“Son yirmi yılda yayınlanan ‘pazarlama’ konulu kitaplar neredeyse birbirinin aynı. Sadık bu alanda bir kitap yazdığını söylediğinde, ne yalan söyleyeyim, ilk anda aklıma gelen bu düşünceler oldu. Ancak kitabın kopyasını okuduğumda pazarlamanın yeni ve gelişen alanlarına bir yolculuk yaptığımızı gördüm.”
– İlker Kaldı (Eğitmen, Danışman)

“… Türk kültürünü analiz ederek markalaşmada rehber niteliği taşıyan bu eseri kaleme aldığı için Pazarlama Uzmanı Sadık Vural’ı tebrik ediyorum.”
– Adem Öztürk (Cemsan Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı)

Yayınevi

Türü

Yazar/Editör

Basım Dili

Basım Bilgisi

1. Basım

Basım Yılı

Sayfa Sayısı

136

ISBN No

9786058454712

betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet