Uluslararası Yayınevi BelgelerimizBelgeler Gizle
PA Paradigma Akademi, uluslararası bir yayınevidir. Ayrıntılı bilgi...
kalp Created with Sketch.

106. Yılında Çanakkale Akif’ini Arıyor Yarışma Seçkisi

Stok Kodu: 9786258009149

130.00 

Stok kodu: 9786258009149

Çanakkale; dağların, taşların şüheda gövdesine büründüğü diyar…
Çanakkale; karasıyla, deniziyle bir hilal uğruna nice güneşlerin battığı yer…
Çanakkale; tarihi şanlı zaferlerle dolu bir milletin asırlık uykusundan uyandığı, küllerinden yeniden doğduğu, birlik ve beraberlik ruhunun abideleştiği toprak…
İmanları, idealleri, gayeleri, duyguları bir olan, Mehmetçiklerin bir arada can verdiği kutsal vatan toprağıdır Çanakkale.
Çanakkale, Türk milleti olarak vatanımıza, hürriyetimize, bizi biz kılan mukaddes değerlere bağlılığımızın timsalidir. Vatanın, milletin bekası için gözlerini kırpmadan canlarını feda etmeyi göze alan yüz binlerce kahraman, “Çanakkale Geçilmez!” sözünü tarihe nakşetmişlerdir. Kardeşliğin, dayanışmanın, birliğin ve beraberliğin en çarpıcı örneklerinin yaşandığı savaş meydanında; imanımız, inancımız, fedakarlığımız ve bin yıllık medeniyet değerlerimiz milletimizi zafere taşımıştır. Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY’un “Çanakkale Şehitlerine” şiirinde “Asım’ın nesli diyordum ya nesilmiş gerçek: İşte çiğnetmedi namusunu, çiğnetmeyecek.” mısralarında yer verdiği Çanakkale kahramanlarının kazandığı bu zafer, Çanakkale Zaferi , Türkiye Cumhuriyeti’nin önsözüdür.

Yayınevi

Türü

Yazar/Editör

,

Basım Bilgisi

1. Basım

Basım Dili

Basım Yılı

Cilt Bilgisi

Normal Kapak

Kağıt Cinsi

Enso Kağıt

En x Boy (cm)

13,5×21

Sayfa Sayısı

166

ISBN No

9786258009149

betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet