Uluslararası Yayınevi BelgelerimizBelgeler Gizle
PA Paradigma Akademi, uluslararası bir yayınevidir. Ayrıntılı bilgi...
kalp Created with Sketch.

Akademide Nezaket Üslûbu Prof. Dr. İlhan Genç Armağanı

Bazı meslekler sadece geçim kaynağı olarak yapılamazlar. Akademisyenlik de böyle bir meslektir. İyi bir akademisyen işini aşkla yapar, zorluklar onu yıldırmaz ve yorgunluk nedir bilmez. İşte bu kitap böyle bir akademisyene, Prof. Dr. İlhan Genç’e dostlarının, meslektaşlarının ve öğrencilerinin armağanıdır. Akademide Nezaket Üslûbu başlığı sanırım kendisini yakından tanıyan herkesin katılacağı bir ifade olarak İlhan Genç Hocamızı tanımlar. “Haddeden geçmiş nezâket” demişti Nedîm muhatabının vasıflarını resmederken… İlhan Hocamızın üslûbu nezakettir.
Hocamıza sunulan armağana aracı olmak için, ilk iki asistanı olarak, çağrıya çıkarken mümkün olduğunca onu yakından tanıyan hocalarımıza, meslektaşlarına ve öğrencilerine ulaşmaya çalıştık. Kitabın ilk bölümünü İlhan Genç Hocamızı yakından tanıyanların yazılarına, anılarına, ona yazılan açık mektuplara ayırdık. İkinci bölümde ise İlhan Genç Hocamızın temel araştırma alanlarında yazılmış akademik makalelere yer verdik.

Yayınevi

Türü

Yazar/Editör

,

Basım Bilgisi

1. Basım

Basım Dili

Basım Yılı

Cilt Bilgisi

Normal Kapak

Kağıt Cinsi

Enzo Kağıt

En x Boy (cm)

16×24

Sayfa Sayısı

720

ISBN No

978-625-8240-51-1

"Akademide Nezaket Üslûbu Prof. Dr. İlhan Genç Armağanı" adlı kitabı cihazınıza .pdf formatında indirmek için tıklayınız
Sayfa: /
betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet