Uluslararası Yayınevi BelgelerimizBelgeler Gizle
PA Paradigma Akademi, uluslararası bir yayınevidir. Ayrıntılı bilgi...
kalp Created with Sketch.

Bozkırın Alamancısı Almanların Dişini Çeken İlk Türk

Stok Kodu: 9786256905863

210.00 

Stok kodu: 9786256905863

Bu kitap, Dişçi Şeref’in savaş sonrası ülkenin zor yılarındaki yaşam mücadelesini, dişçilik mesleğiyle tanışmasını, gençlik yıllarında “Bir Gün Mutlaka” diyerek önüne koyduğu hedefler uğruna azimle savaşını, bir vesileyle turist olarak gurbete gidişi ve sonrasında Almanya’daki mücadele dolu yaşamını anlatıyor.
2013 yılında Japonya’da düzenlenen bir konferansta Dr. Higashitotsu Kutluk vasıtasıyla Prof. Dr. Seiji Nishihara ile tanışmıştım.
Kendisinin, -Gurbetteki Türkler ve Alman Ekonomisine Katkıları- alanındaki çalışmalarını keyifle dinledim. Benim de gurbetçi aileden geldiğimi ve ikinci nesil gurbetçi olduğumu öğrendiğinde, büyük bir heyecanla masadan kalkıp bana sarıldığı günü hatırlıyorum. O günün duygu ve heyecanıyla, Dr. Higashitotsu Kutluk ile birlikte bu kitabı kaleme almaya karar vermiştik. Biz bu kitapta, bir gurbetçinin öz kültürünü kaybetmemek için asimilasyona direnişini, yabancı bir ülkede Türk-İslam kimliğine sımsıkı bağlılığını ve yılların ardından ülkesine dönüş için verdiği savaşını anlatan mücadele dolu yaşamını siz değerli okuyuculara aktarmak istedik.

Yayınevi

Türü

, , , ,

Yazar/Editör

,

Basım Bilgisi

1. Basım

Basım Dili

Basım Yılı

Cilt Bilgisi

Normal Kapak

Kağıt Cinsi

Enzo Kağıt

En x Boy (cm)

13,5×21

Sayfa Sayısı

246

ISBN No

9786256905863

Sayfa: /
betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet