Uluslararası Yayınevi BelgelerimizBelgeler Gizle
PA Paradigma Akademi, uluslararası bir yayınevidir. Ayrıntılı bilgi...
kalp Created with Sketch.

100. Yılında Her Yönüyle Keşan

Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde 17-18 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleşen “100. Yılında Keşan” sempozyumuna çeşitli il ve üniversitelerden çok sayıda akademisyen ve sektör çalışanının katılımıyla, Trakya bölgesi ve Keşan özelinde önemli bir bilimsel farkındalık yaratılmasına katkıda bulunulmuştur. Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılının anısına düzenlenen ve bölgenin mevcut durumunu değerlendiren, sosyal-kültürel açıdan tüm adımların tartışıldığı sempozyumda, Keşan ile ilgili geleceğe ışık tutacak önemli bulgulara ulaşılmıştır.
İki gün boyunca gerçekleşen “100. Yılında Keşan” sempozyumunda 6 farklı oturum boyunca toplam 89 bildiri sunulmuştur. Ayrıca iki farklı panel gerçekleştirilmiştir. Sempozyum süresince bildiri sunumu, panel davetlisi ve davetli konuşmacı olarak çeşitli kurum ve üniversitelerden toplamda 120 akademisyen ve katılımcı, değerli katkılarını sunmuştur. Sempozyum sonrasında toplanan bildirilerin aynı zamanda uluslararası kitap olarak bir araya getirilmesi hedeflenmiş, gerekli kontrollerden geçirilerek basıma hazır hale getirilen toplam 32 adet yayın uluslararası kitap bölümü şeklinde derlenmiştir.
Keşan ve Trakya bölgesinin tarihi ve kültürel mirasını daha ileriye götürmesi ve ekonomik potansiyeli ile stratejik değerini daha geniş kitlelere tanıtması hedefiyle ortaya konan bu kitabın oluşumunda ciddi bir ortak emek bulunmaktadır. Bu bağlamda Trakya Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU başta olmak üzere tüm akademik ve idari personele, sempozyumun gerçekleşmesinde emeği geçen tüm Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu personeline, Keşan Ticaret Borsası, Keşan Kent Müzesi ve Keşan Ticaret ve Sanayi Odası gibi paydaş kurumlara, kitabın hazırlanmasında emeği geçen tüm yayın kuruluna, ilgili sponsorlara ve kitabın basımında vermiş oldukları emekler için Paradigma Akademi yayın ekibine teşekkürü bir borç biliriz.

Yayınevi

Türü

, ,

Yazar/Editör

,

Basım Dili

Basım Yılı

En x Boy (cm)

16×24

Sayfa Sayısı

611

ISBN No

9786256579323

"100. Yılında Her Yönüyle Keşan" adlı kitabı cihazınıza .pdf formatında indirmek için tıklayınız
Sayfa: /
betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet