Uluslararası Yayınevi BelgelerimizBelgeler Gizle
PA Paradigma Akademi, uluslararası bir yayınevidir. Ayrıntılı bilgi...
kalp Created with Sketch.

Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetiminde Dijitalleşme ve Güncel Uygulamalar

Günümüz ticari koşullarında, rekabetçi ve sürdürülebilir olabilmek için değişime ayak uydurmak gerekmektedir. Özellikle tedarik zinciri ve lojistik yönetimi gibi dinamik alanlarda, teknolojik dönüşümler sektörlere doğrudan etki etmektedir. Tedarik zinciri ve lojistik süreçlerinde önceden hammadde akışı, ürün akışı, hammadde taşınması, ürün taşınması ve depolanması faaliyetleri gerçekleşirken dijital dönüşümle birlikte bu süreçlerde veri akışı da kritik bir öneme sahip olmuştur. Dijital teknolojilerin entegrasyonuyla tedarik zinciri ve lojistik süreçleri esnek, şeffaf ve daha verimli hale gelmektedir. Bu durumda rekabet avantajına ve müşteri memnuniyetinin artmasına katkı sağlamaktadır.

Bu kitapla birlikte tedarik zinciri ve lojistik yönetimi alanındaki dijital ve güncel trendleri anlamak, bu trendlerin işletmelere sağladığı avantajları ortaya koymak hedeflenmektedir. Akademisyenlerin ve uzmanların deneyimlerini ve araştırmalarını bir araya getirerek, okuyuculara hem teorik bilgi hem de gerçek dünya uygulamaları hakkında kapsamlı bir bakış sunulmaktadır.

Yayınevi

Türü

,

Yazar/Editör

,

Basım Dili

Basım Yılı

Sayfa Sayısı

160

ISBN No

9786256714977

"Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetiminde Dijitalleşme ve Güncel Uygulamalar" adlı kitabı cihazınıza .pdf formatında indirmek için tıklayınız
Sayfa: /
betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet