Uluslararası Yayınevi BelgelerimizBelgeler Gizle
PA Paradigma Akademi, uluslararası bir yayınevidir. Ayrıntılı bilgi...
kalp Created with Sketch.

ULTZK 2023 Ulusal Loji̇sti̇k Ve Tedari̇k Zi̇nci̇ri̇ Kongresi̇ Bildiri Özetleri Kitapçığı

12.Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi (ULTZK 2023) Tarsus Üniversitesi ve Lojistik Derneği(LODER) işbirliği ile hibrit olarak 16-17 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir.
Bu kapsamda Tarsus Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi ev sahipliğin- de düzenlenecek olan 12. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresinin ana teması da “Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetiminde Akıllı Teknolojilerin Kullanımı ” olarak belirlenmiştir.
Kongre kapsamında ülkemizin dört bir yanından katılım sağlayacak olan değerli akademisyenlerin sunumlarının yanı sıra, sanayi üretimi ve ihracat alanında faaliyet gösteren ve ilgili kamu kurumu ile lojistik hizmet sağlayıcısı sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek özel oturumlara da yer verilecektir. Hem akademik hem de sektörel oturumlarda uygulamada karşılaşılan sorunlar tartışılarak etkili ve hızlı çözüm önerileri geliştirilmesine odaklanılacaktır.

Yayınevi

Türü

,

Yazar/Editör

Basım Dili

Basım Yılı

Sayfa Sayısı

155

ISBN No

9786256714939

"ULTZK 2023 Ulusal Loji̇sti̇k Ve Tedari̇k Zi̇nci̇ri̇ Kongresi̇ Bildiri Özetleri Kitapçığı" adlı kitabı cihazınıza .pdf formatında indirmek için tıklayınız
Sayfa: /
betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet