Uluslararası Yayınevi BelgelerimizBelgeler Gizle
PA Paradigma Akademi, uluslararası bir yayınevidir. Ayrıntılı bilgi...
kalp Created with Sketch.

Sosyoloji Toplumbilim-İçtimaiyat İlmi Umran

Stok Kodu: 9786052292587

250.00 

Stok kodu: 9786052292587

İlmi Umran, İçtimaiyat ya da Toplumbilim adlarıyla da anılan Sosyoloji bilimi insanların, kendilerinin de içinde bulundukları toplum denilen gerçekliği anlamalarına, hayatta olup bitenleri anlamlandırmalarına ve yaşamlarında karşılaşabilecekleri sorunlara çözüm üretebilmelerine yardımcı olmayı hedefler. Bizler de, bu eseri hazırlarken, bu amaca hizmet etmeyi hedefledik.

Daha önceki çalışmalarımızda olduğu gibi bu kitabımızda da, ortak aklın ürünü bir eser ortaya koymayı hedefledik. Bu bağlamda birbirinden çok farklı birikim ve tecrübeye sahip 19 sosyoloğun bilgi birikimini aynı çatı altında buluşturduk. Bu sayede okuyucular, günlük hayata ve toplum denilen soyut gerçekliğe çok daha geniş bir perspektiften bakabilme imkânı buldu.

Okuyucu, esere şöyle bir göz attığında, sosyolojiye giriş kitabı olarak tasarlanan bu kitabın, bunun ötesinde bir zenginliğe sahip olduğunu kolaylıkla fark edecektir. Bu yönüyle eser, mevcut çalışmalardan çok daha farklı ve zengin bir içeriğe sahip olup, çok daha geniş bir okur kitlesine hitap etmektedir.

Yazar: Kolektif

Yayınevi

Yazar/Editör

Basım Dili

Sayfa Sayısı

426

En x Boy (cm)

20×24

Kağıt Cinsi

1. Hamur

Basım Yılı

Basım Tarihi

Ekim – 2018

betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet