Uluslararası Yayınevi BelgelerimizBelgeler Gizle
PA Paradigma Akademi, uluslararası bir yayınevidir. Ayrıntılı bilgi...
kalp Created with Sketch.

Sağlık – Toplum – Bilim Akademik Araştırmalar Kitap – 8

Stok Kodu: 9786057691651

215.00 

Biribirinden değerli çok sayıda bilimsel araştırmanın, genel okuyucu kitlesinin ilgi ve dikkatinden uzak, dergilerin sayfalarına sıkışıp kaldığı hususu, sıkklıkla dile getirilen hususlardandır. Paradigma Akademi ile birlikte hayata geçirdiğimiz, “Akademik Araştırmalar” Serimizde, bu hususlara bir nebze de olsa çözüm olma idealiyle yola çıktık. Bu bağlamda, “Bilgi insanlığın ortak malıdır” ilkesine büyük değer atfeden bir bilim insanı olarak, farklı bilim alanlarında akademik çalışmalar yapan araştırmacıların çalışmalarını, multidisipliner bir bakış açısı, aynı çatı altında toplayıp, okuyuculara ulaştırmayı hedefledik.

Sağlık – Toplum – Bilim Akademik Araştırmalar serimizde de sağlık, toplum ve teknik bilimlerin farlklı alanlarında araştırma yapan bilim insanlarına, araştırmalarını insanlığın faydasına sunabilecekleri nitelikli bir akademik platform olabilme idealiyle yola çıktık. Serisinin Sekizinci kitabında Sağlık, Bilim ve Teknoloji alanlarında kaleme alınmış, birbirinden değerli 8 çalışmayı siz değerli okuyucuların istifadesine sunyayı hedefledik. Bu çalışmalar ana başlıklarına bir göz atıldığında, diğer serilerimizde olduğu gibi bu çalışmanın da ne kadar geniş bir okur kitlesinine hitap ettiği daha net bir şekilde anlaşılır:

  • Çok Partili Dönem Yozgat Milletvekillerinin Sosyolojik Analizi
  • Dermatofitlerin Oluşturduğu Yüzeyel Mantar Enfeksiyonları
  • Future Technology Systems Management: An Empirical Research on Face and Hand Gesture Recognition Technology for Media Businesses
  • Mersin ve Adana İllerinin İhracatına Döviz Kurunun Etkisi
  • Sivrihisar’ın Demografik Yapısının Sosyolojik Tahlili
  • Algılanan Liderlik, Hedef Yönelimi, Motivasyonel İklim Ve Yaşam Doyumuna Sporcunun Yaşının Etkisi: “Futbolcular Üzerine Bir Araştırma”
  • The Adult Human Hand: Some Anthropometric Considerations
  • Socio-Economic Characteristics and Hunting Attitudes Of Recreational Hunters In Turkey
Yayınevi

Yazar/Editör

, ,

Basım Dili

Türü

,

Cilt Bilgisi

Karton Kapak

Kağıt Cinsi

Kitap Kağıdı

Basım Yılı

Basım Tarihi

Şubat – 2020

Basım Bilgisi

1. Basım

Sayfa Sayısı

192

En x Boy (cm)

21×29,7

ISBN No

9786057691651

betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet