Uluslararası Yayınevi BelgelerimizBelgeler Gizle
PA Paradigma Akademi, uluslararası bir yayınevidir. Ayrıntılı bilgi...
kalp Created with Sketch.

Serbest Liman Uygulamaları, Liman Merkezli Lojistik ve Kruvaziyer Turizmi; Antalya Limanı

Stok Kodu: 9786057691590

175.00 

Deniz ulaştırması, Liman yönetimi ve Liman ekonomisi ülkelerin ekonomik kalkınmalarının gerçekleştirilmesi ile halkın gelir ve refah düzeyinin artırılması açısından büyük önem arz etmektedir. Deniz taşımacılığının, Kruvaziyer Turizmi gibi yüksek katma değer yaratan bir boyutu da bulunmaktadır. Deniz taşımacılığı ve Serbest Liman uygulamalarının limanların turizm potansiyeli de göz önünde bulundurularak yapılandırılması gerekmektedir. Bu konudaki uygulamaların geliştirilebilirliği, Üniversite, özel sektör ve kamu işbirliği ile mümkündür.

Bu çalışmada, liman ekonomisi ve deniz lojistiği ile kruvaziyer turizminin kuramsal bir çerçevesi sunulmuş, seçimli örnekler sunularak bu uygulamaların ülke ekonomileri açısından önemine değinilmiştir. Müteakiben, bu uygulamalar Türkiye özelinde ve Antalya Limanı örneği ile değerlendirilmiş, mevcut bir takım sorun ve ihtiyaçlar için öneriler sunulmuştur. Araştırma ile Serbest Liman, Liman Merkezli Lojistik, Kruvaziyer Turizmi konularında konsantre bir içerik sunularak literatüre katkı sağlamak amaçlanmış, ayrıca Antalya Limanı ile ilgili olarak literatüre ve araştırmacılara kaynak sağlanması hedeflenmiştir.

Yayınevi

Yazar/Editör

,

Basım Dili

Türü

, ,

Cilt Bilgisi

Karton Kapak

Kağıt Cinsi

Kitap Kağıdı

Basım Yılı

Basım Tarihi

Şubat – 2020

Basım Bilgisi

1. Basım

Sayfa Sayısı

158

En x Boy (cm)

16×24

ISBN No

9786057691590

"Serbest Liman Uygulamaları, Liman Merkezli Lojistik ve Kruvaziyer Turizmi; Antalya Limanı" adlı kitabı cihazınıza .pdf formatında indirmek için tıklayınız
Sayfa: /
betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet