Uluslararası Yayınevi BelgelerimizBelgeler Gizle
PA Paradigma Akademi, uluslararası bir yayınevidir. Ayrıntılı bilgi...
kalp Created with Sketch.

Türkçe Öğretiminde Yaklaşım ve Yöntemler Üzerine Araştırmalar

Stok Kodu: 9786258009279

170.00 

Türkçe, yurt içinde ve yurt dışında Millî Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda ana dili olarak, TÖMER’lerde, Yunus Emre Enstitüsü ve Maarif Vakfı gibi kurumlarda da yabancı dil olarak öğretilmektedir. Türkçe öğretiminin etkili bir şekilde yapılabilmesi için akademik çalışmalara ihtiyaç bulunmaktadır. Akademik çalışmalarla yeni yaklaşım ve yöntemler ortaya konulur veya var olanlar farklı açılardan test edilir. Elinizdeki kitap Türkçe öğretiminde kullanılan yaklaşım ve yöntemler üzerine yapılan araştırmaları bir araya getirmiştir.

Kitapta alanında uzman 15 yazarın hazırlamış olduğu 7 bölüm bulunmaktadır. Bölümlerin hepsi büyük bir titizlikle hazırlanmış emek mahsulüdür. Drama, ana dili ve yabancı dil olarak Türkçe öğretiminde uzaktan eğitim, göreve dayalı öğretim yaklaşımı, STEAM, kalıplaşmış sözlerin öğretimi ve akademik yazma konularında yapılan araştırmalar kitabın içeriğini oluşturmaktadır.

Yayınevi

Türü

, ,

Yazar/Editör

Basım Bilgisi

1. Basım

Basım Dili

Basım Yılı

Cilt Bilgisi

Normal Kapak

Kağıt Cinsi

Enso Kağıt

En x Boy (cm)

16×24

Sayfa Sayısı

252

ISBN No

9786258009279

"Türkçe Öğretiminde Yaklaşım ve Yöntemler Üzerine Araştırmalar" adlı kitabı cihazınıza .pdf formatında indirmek için tıklayınız
Sayfa: /
betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet