Uluslararası Yayınevi BelgelerimizBelgeler Gizle
PA Paradigma Akademi, uluslararası bir yayınevidir. Ayrıntılı bilgi...
kalp Created with Sketch.

Entegre Havza Yönetimi: Büyük Menderes Havzası’nda Su Kirliliği İle Mücadele

Stok Kodu: 9786258009941

170.00 

Bu kitap, Kasım 2016 tarihinde Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Programı’nda tamamlanan “Su Kirliliğini Önlemede Bütünleşik Havza Yönetiminin Etkisi: Büyük Menderes Havzası Örneği” başlıklı doktora tezinin gözden geçirilmiş ve güncellenmiş halidir. Kitabın konusu, insanlık ve gezegendeki yaşamın bağlı olduğu bir doğal bileşen olan su kaynakları, su kirliliği ve su yönetiminde yeni bir model olan entegre havza yönetimi ile ilgilidir.

Ekonomik kalkınma, teknoloji ve bilimdeki gelişimler ile kaydedilen ilerlemeler her ne kadar daha iyi bir bugün ve gelecek temelli olsa da insanlık ve gezegenin temel bağı doğayla ve doğanın bileşenleri iledir. İnsanlık, bugün nüfus artışları ve yüksek talep ile birlikte artan üretim ve tüketimler dolayısıyla doğal bileşenleri kalkınma uğruna birer girdi olarak kullanmaktadır. Kaynakları tüketmekte ancak yerine ya hiç koyamamakta ya da doğal yapısını bozarak/kirleterek bırakmaktadır.

Yayınevi

Türü

Yazar/Editör

Basım Bilgisi

1. Basım

Basım Dili

Basım Yılı

Cilt Bilgisi

Normal Kapak

Kağıt Cinsi

1. Hamur

En x Boy (cm)

16×24

Sayfa Sayısı

261

ISBN No

9786258009941

"Entegre Havza Yönetimi: Büyük Menderes Havzası'nda Su Kirliliği İle Mücadele" adlı kitabı cihazınıza .pdf formatında indirmek için tıklayınız
Sayfa: /
betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet