Uluslararası Yayınevi BelgelerimizBelgeler Gizle
PA Paradigma Akademi, uluslararası bir yayınevidir. Ayrıntılı bilgi...
kalp Created with Sketch.

Dijital Çağda Halkla İlişkiler

Stok Kodu: 9786256905566

Dijital çağın hızla gelişmesiyle birlikte iletişim alanında da önemli değişimler yaşanmaktadır. Bu değişimlerin en önemli etkilerinden biri de halkla ilişkiler alanında gözlenmektedir. Halkla ilişkiler, geleneksel iletişim kanallarının yanı sıra dijital platformlarda da faaliyet göstermeye başlamıştır.
Dijital çağda halkla ilişkiler alanında yapılan araştırmalar, bu alanda önemli bir yolculuğa işaret etmektedir. İletişim araçlarındaki hızlı gelişim ve değişim, halkla ilişkilerin de yeni yaklaşımlar ve yeni uygulamalar benimsemesini zorunlu kılmaktadır. Bu çalışmada, dijitalleşen yeni dünya ile birlikte gelenekselden dijitale halkla ilişkilerde yaşanan dönüşüm ortaya koyulmaktadır.
Bu çalışmamızda, dijitalleşen halkla ilişkiler uygulamaları farklı açılardan ele alınmaktadır. Kitapta yer alan bölümler, halkla ilişkilerin dijital platformlarda nasıl gerçekleştirildiğini, bu platformların halkla ilişkiler açısından ne gibi fırsatlar sunduğunu ve zorluklarını, dijital çağda halkla ilişkilerin başarısı için gerekli stratejileri ve yöntemleri, dijital çağda halkla ilişkiler araştırmalarının yöntemleri ve sonuçları gibi konuları ele almaktadır.

Yayınevi

Türü

, ,

Yazar/Editör

Basım Bilgisi

1. Basım

Basım Dili

Basım Yılı

En x Boy (cm)

16×24

Sayfa Sayısı

249

ISBN No

9786256905566

"Dijital Çağda Halkla İlişkiler" adlı kitabı cihazınıza .pdf formatında indirmek için tıklayınız
Sayfa: /
betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet