Uluslararası Yayınevi BelgelerimizBelgeler Gizle
PA Paradigma Akademi, uluslararası bir yayınevidir. Ayrıntılı bilgi...
kalp Created with Sketch.

Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Güncel Yaklaşımlar ve Uygulamalar

Lojistik ve tedarik zincirinin yönetimi, rekabetin yoğunlaştığı günümüz iş dünyasında, rekabet avantajı sağlama noktasında işlemelerin gündemindeki en önemli başlıklardan birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Lojistik ve tedarik zinciri yönetimi, verimliliği artırma, maliyetleri düşürme, küresel pazarlara erişim ve operasyonlar yürütme, risk yönetimi ve sürdürülebilirlik gibi alanlarda kritik katkılar sunmaktadır. Bu bağlamda, lojistik ve tedarik zinciri alanında bilgi sahibi olmak ve bu konuda uzmanlaşmak, işletmeler için bir gereklilik haline gelmiştir.
Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi: Güncel Yaklaşımlar ve Uygulamalar başlıklı bu çalışma, Tarsus Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleşen 12. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi (ULTZK 2023) kapsamında çevrimiçi olarak sunulan bildirilerden genişletilen çalışmaların hakem değerlendirme süreçleri sonrasında oluşan bir eserdir. Yedi bölümden oluşan bu kitap, lojistik ve tedarik zinciri süreçlerindeki güncel konu ve çalışmaları teori ve uygulama açısından ele almaktadır. Kitap, lojistik süreçlerin optimize edilmesi, depo yönetimi, taşıma planlaması, yeşil dönüşüm gibi güncel ve önemli konularda okuyuculara yeni bakış açıları ve bilgiler sunmaktadır. Bu çerçevede kitabın sadece akademisyenlere ve alandaki öğrencilere değil aynı zamanda lojistik sektöründeki güncel çalışmaları takip etmek isteyen iş dünyasından uygulamacılara da yardımcı olması amaçlanmaktadır.

Yayınevi

Türü

,

Yazar/Editör

,

Basım Dili

Basım Yılı

Sayfa Sayısı

178

ISBN No

9786256714984

"Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Güncel Yaklaşımlar ve Uygulamalar" adlı kitabı cihazınıza .pdf formatında indirmek için tıklayınız
Sayfa: /
betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet